Avís legal

Segons estableix la vigent normativa i legislació aplicable, i d’acord amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquesta pàgina web posa a la seva disposició el corresponent Avís Legal, amb les seves dades generals, tal com s’indiquen a continuació:

El Website mercat11setembre.com és una web corporativa i inclou una botiga en línia. El domini i la pàgina web, amb el corresponent registre de domini i serveis de hosting, és propietat de ASSOCIACIÓ DE CONCESSIONARIS DEL MERCATMUNICIPAL ONZE DE STEMBRE DE BARBERÀ DEL VALLÈS, amb CIF: G64542962, doicilio social en Cl. Verge de l’Assumpció 32-34 de 08210 Barberà del Vallès (Barcelona, amb telèfon 937189163, gestionada per  Fica’t, Comerç i Mercats, S.L. amb domicili a Barberà del Vallès, Poligon Industrial Ca Salvatella, Crer. Mogoda 1-5, codi postal 08210 i CIF B-65.688.717.

El correu electrònic per a contactar amb el Servei d’Atenció al Client és [email protected]. També es pot contactar a través del formulari de contacte del Servei d’Atenció al Client que aquesta pàgina web posa a la seva disposició aquí.

Com a objecte social, aquest Website, té com a principal activitat donar a conèixer la informació sobre el Mercat Municipal de Barberà del Vallès, de les parades que l’integren, dels productes de diferents tipologies, així com tota la informació relativa a esdeveniments i altres diferents informacions relacionades amb el mercat, receptes, hàbits alimentaris, nutrició saludable, etc. a través d’internet i comerç electrònic (47.91).

Tots els productes inclosos en el catàleg que apareixen en Mercat11setembre.com han passat rigorosos controls de qualitat i compten amb els seus corresponents certificats de registre d’acord amb la normativa europea per a la venda a Espanya i Europa, segons les directrius de la CEE, així com la garantia de producte i corresponent, si cau, registre sanitari.

Rev.Agost’19-mercat11setembre.com