Vols fer una barbacoa? Aquests són els aliments que no poden faltar

La primavera és a la cantonada i amb ella arriben nous aliments, així com el bon temps i plans diferents dels que hem tingut a l’etapa hivernal. Les hores de sol es van allargant i les reunions de sobretaula poden guanyar pes als nostres àpats. No obstant això, abans hi ha alguna cosa més especial: el menjar.

Per poder unir un ambient agradable, amigable i dinàmic el millor pla que podem organitzar és una barbacoa. Al Mercat Barberà del Vallès podràs trobar tots els aliments clau per aconseguir que la teva barbacoa sigui tan especial tant per la seva qualitat com per la seva essència.

Aperitius

Una bona barbacoa comença pels aperitius. Uns snacks, així com les patates i les seves salses conseqüents poden ser interessants. A més, també pots oferir verdures o amanides per obrir boca de manera gustosa i gradual.

Carn

Sens dubte, la carn és l’aliment principal de la barbacoa. No s’entén una barbacoa sense l’aparició de la botifarra o les costelles. Però les opcions són múltiples i variades. Salsitxes, llom, filets, hamburgueses, aletes de pollastre, vedella… La possibilitat de sorprendre els comensals és variada, així com apostar per aquests aliments innegociables com els esmentats. Al Mercat 11 de setembre tenim la sort de comptar amb grans parades amb què delectar tots els participants de l’esdeveniment; Carns Navio, Moreno Antolinos, Casa Ramirez i Carnes Serrano.

Espècies i salses.

Algunes peces de carn es poden marinar amb all mòlt, curri, sal, salsa de soja, herbes aromàtiques, oli, pebre… També pots elaborar salses com el chimichurri, romesco o la barbacoa que són les més populars a les graellades.

Guarnicions i begudes.

Encara que la carn sigui un aliment atractiu, apetitós i cridaner també podem acompanyar-la de manera especial. Xampinyons, cebes, pebrots, tomàquets o albergínies a més de les patates a la brasa són guarnicions perfectes per a l’ocasió. De la mateixa manera, en anteriors posts podràs trobar perfectes opcions per marinar el vi amb els aliments de la barbacoa que triïs. Les begudes refrescants no poden faltar durant tot el procés de preparació.

Les postres.

Les barbacoes, de vegades, tendeix a ser un menjar llarg i copiós. Tanmateix, prescindir de les postres hauria de ser un pecat capital. El bon temps que arriba ens convida a seduir els comensals amb una macedònia fresca o broquetes de fruita. També, podem elaborar un pa de pessic casolà o servir un fred, però saborós gelat.

Si t’ha agradat aquest post sobre “Vols fer una barbacoa? Aquests són els aliments que no poden faltar” segurament t’interessarà…

Deja un comentario