Coneixes els beneficis dels productes congelats?

En anteriors entrades parlàvem dels productes de temporada que podíem trobar a les parades del Mercat 11 de setembre. En aquest post, en canvi, farem èmfasi en els productes congelats, així com en els seus beneficis que podem descobrir al Mercat Barberà de Vallès.

Hi ha una llegenda urbana que manté que els productes congelats són de menys qualitat, afectant directament al factor saludable d’aquests. No obstant això, són diversos estudis els que han derrotat aquesta creença popular demostrant que els productes congelats mantenen i fins i tot tenen més beneficis que els frescos. En aquest sentit, són variades les característiques que podem esmentar, i que aprofundirem posteriorment, com; conservació dels nutrients, detenció de el procés natural de degradació o eliminació del creixement de bacteris.

La tècnica de la congelació s’ha instituït en la indústria alimentària per la seva utilitat i efectivitat. En aquest sentit, l’àrea dels congelats ha anat augmentant amb el pas dels anys. Són diversos i amplis els nous productes que apareixen, així com s’assenten altres. L’aposta per uns plats on brillin aliments innovadors, de qualitat i en qualsevol època de l’any provoca que els productes congelats guanyin confiança i acceptació per part dels consumidors.

VUIT BENEFICIS QUE OBTENIM GRÀCIES A L’ELECCIÓ DE PRODUCTES CONGELATS

1.Higiene i seguretat en la congelació

És un fet provat que durant el procés de congelat s’erradiquen gran part d’agents patògens perniciosos per a la nostra salut. La degradació dels productes congelats s’alenteix així com s’elimina la possibilitat d’existència de nombrosos microorganismes i bacteris.

2. Màxim valor nutricional

Les noves tècniques de congelació ajuden a que els valors nutricionals dels productes s’igualin als aliments frescos.

3. Conservació

La durada és molt més àmplia que la dels productes frescos, en condicions òptimes pot arribar a ser fins de 2 anys sense manifestar pèrdua de nutrients.

4. Econòmic

El procés de congelació també ajuda a que el producte pugui oferir a un preu menor a causa del seu menor cost en logística o manipulació. En aquest sentit, cal destacar que en els aliments congelats s’aprofita una gran quantitat de producte que en els frescos es rebutja.

5. Preservació de les seves qualitats:

Amb el degut treball en el procés de congelació i el manteniment de la cadena del fred així com en el de descongelació, es mantenen totes les propietats quant a textura, color, aparença i sabor.

6. Disponibilitat

Al Mercat 11 de setembre pots comprar congelats online amb total facilitat, indistintament de si és producte de temporada.

7. Diversitat

La globalització i el factor de la congelació provoca que puguis gaudir d’una gran varietat de productes en qualsevol època de l’any.

8.Comoditat

Els productes congelats tenen un avantatge en emmagatzematge i conservació. Així mateix, estan preparats per ser escalfats o cuinats sense una dificultosa elaboració prèvia.

ON PODRÁS COMPRAR PRODUCTES CONGELATS AL NOSTRE MERCAT

Et convidem a tastar la varietat de productes congelats que tenim al Mercat Municipal 11 de Setembre, podràs trobar tota mena de productes congelats de la millor qualitat a la parada Congelados Victor. I si per desgràcia no pots venir directament al Mercat municipal Barberà de Vallès, no et preocupis podràs comprar els productes congelats de manera online i t’ho portarem allà on ens demanis.

Si t’ha agradat aquest post sobre «Coneixes els beneficis dels productes congelats?» segurament t’interessarà…

Deja un comentario