Coneixes els avantatges de comprar online al nostre mercat?

El Mercat 11 de Setembre és un emblema de la nostra ciutat. Amb més de mig segle d’història a l’esquena, la reforma, evolució i adaptació als nous temps és una necessitat imperant per aconseguir l’èxit.

Sempre cal acomodar-se als nous temps, encara que això signifiqui no visitar les nostres parades per efectuar una compra. I, és que com imagineu, estem parlant de la possibilitat de comprar online els magnífics productes que oferim des del Mercat Barberà de Vallès. És cert que ens fa pena que no gaudiu de mercat i aquest alegre i gentada amb el qual compartir vida de barri. No obstant això, hem d’oferir un ampli ventall de possibilitats per facilitar la compra als nostres clients.

SIS AVANTAGES DE COMPRAR ONLINE AL MERCAT 11 DE SETEMBRE


1.Rapidesa

Comprant en línia evites desplaçaments i pots fer la comanda de diferents productes a diferents botigues en pocs clics. Tens la possibilitat de seleccionar els aliments de la teva llista de la compra i estalviar  temps. De la mateixa manera, evites cues i el típic trànsit urbà.


2. No càrregues pes

D’aquesta manera, no cal que carreguis cap mena de pes dels productes adquirits perquè nosaltres te’ls fem arribar fins a casa. Evites grans moviments de bosses i l’obligació d’anar a casa a descarregar els aliments seleccionats.


3. Evites distraccions de comprar més


Som conscients el suc dels nostres productes de temporada i proximitat, així com de la temptació de comprar més del necessari per a la seva extrema qualitat. Comprant online perds aquest sentit visual tan interessant i aquesta olor tan característics dels aliments que t’ajudarà a triar el que estrictament necessites. En aquest cas, la raó li guanya al cor i a l’estómac.


4. Comoditat

La compra en línia facilita que puguis estar al teu sofà mentre tries quins aliments vols tenir al teu rebost.


5. Lliure elecció constant

Pots fer i desfer, tornar enrere no són uns passos sinó un clic. Tens un temps extra per decidir i efectuar la compra final quan vulguis.


6.Seguretat

El Mercat 11 de Setembre és un valor segur en el qual confiar les teves dades alhora que assegurem l’enviament més ràpid i salvaguardem la teva compra. Cal esmentar, que repartim dimarts a divendres de 12 a 14 h i de 18 a 20 h i també els dissabtes de 12 a 14 h.

Anima’t i aprofita els avantatges de la compra en línia. L’enviament és gratuït a la primera comanda!


Si t’ha agradat aquest post sobre “Coneixes els avantatges de comprar online al nostre mercat?” segurament t’interessarà…

Deja un comentario