Compra online: Del mercat a casa teva amb un sol clic

Des de fa unes dècades la implementació de les diferents tecnologies de la comunicació i la informació ha tingut un impacte directe a la nostra forma de vida. La possibilitat de la connexió instantània i a diferents nivells ha aconseguit un pas que semblava inabastable al terreny de la comunicació. Aquest context s’ha evidenciat en molts sectors, un dels quals és el de la indústria alimentària.

El Mercat Barberà del Vallès no és aliè a les noves generacions que ens demanen la possibilitat d’elecció entre el sistema tradicional i el nou paradigma establert després de l’aparició i la implementació de l’era digital. Per això, ja fa temps que habilitem la possibilitat de compra en línia.

No obstant això, cal destacar que la nostra aposta més gran és i serà la del comerç local com a estil de vida. La ferma creença en els productes de proximitat per a una qualitat de vida saludable i sostenible. Però això no és obstacle per desenvolupar una logística que permeti que tota la nostra clientela pugui omplir el seu rebost dels millors productes de temporada i proximitat des de casa.

COMPRA EN LÍNIA : ELS MILLORS ALIMENTS ARRIBEN A CASA TEVA

El comerç local té un impacte directe i molt positiu a la comunitat. Ja n’hem comentat els avantatges, per exemple; genera feina, servei personalitzat o millora de l’economia del barri. Per tant, aconseguir una evolució en la forma d’aquest estil de vida pot ser tant pràctic com valuós. En plena era digital, on la tecnologia i les comunicacions avancen a una velocitat imparable, el Mercat Barberà del Vallès s’ha volgut adaptar a aquest nou context.

D’aquesta manera, facilitem l’opció que puguis adquirir aquests aliments de temporada tan preuats amb la compra en línia. En un sol clic pots tenir la compra a casa. Tan fàcil com accedir a la nostra web, registrar-te i visualitzar, des de la teva pantalla, les parades que conformen el nostre estimat mercat. A més, l’enviament serà en un únic lliurament i amb la primera comanda l’enviament serà gratuït.

 

Àrea i horari de repartiment

Comproveu si el Mercat Barberà del Vallès pot arribar a la vostra zona. Repartim a; Barberà del Vallès, Sabadell, Badia del Vallès, Ripollet, Cerdanyola, Sant Quirze del Vallès, Bellaterra, Montcada, Terrassa, Matadepera, Rubí, Sant Cugat, Polinyà, Llagosta, Mollet, Santa Perpètua i Castellar del Vallès.

Els dies d’enviament són: divendres de 12 h a 14 h i de 18 h a 20 h i dissabtes de 12 h a 14 h.

 

Si t’ha agradat aquest post sobre “Compra online: Del mercat a casa teva amb un sol clic” segurament t’interessarà…

Deja un comentario