Armariets refrigerats, nou servei de recollida de la compra online

En anteriors entrades vam fer èmfasi en la importància del comerç local, així de tots els seus avantatges i múltiples beneficis. Donar suport al comerç local és invertir en diverses línies d’actuació; a la xarxa econòmica del teu propi barri, de la teva ciutat, dels que t’envolten, dels teus. No obstant això, des del Mercat 11 de Setembre som conscients que els nous temps han sacsejat i millorat els històrics mercats. Les innovacions en aquesta època actual tan global han de venir sobretot de la mà de la tecnologia. És important, per no quedar-nos enrere, comptar amb un servei de compra online perquè els nostres clients també puguin gaudir dels productes locals sense un desplaçament obligat.

No obstant això, sempre recomanem venir al Mercat de Barberà del Vallès per gaudir de les seves parades, la seva gent, la companyia veïnal i aquest ambient d’harmonia tan propi dels nostres carrers.

ARMARIETS REFRIGERATS PER RECOLLIR PRODUCTES DE COMPRA ONLINE DE FORMA SOSTENIBLE I SEGURA

El Mercat 11 de setembre de Barberà ofereix un punt de recollida amb temperatura, delimitat en taquilles, que permet emmagatzemar la compra en línia. D’aquesta manera, es manté en la seva correcta temperatura per als productes més frescos. Gràcies a l’innovador sistema, podem ampliar l’horari comercial durant les 24 hores i els set dies de la setmana. Aquest mètode logístic entra en acció quan el client fa la reserva, que pot escollir quan anirà a buscar la comanda. A més, com s’ha avançat, pot triar des d’aliments calents, frescos, refrigerats o fins aliments congelats, a causa del servei de temperatura que mantindrà els aliments amb la frescor en la qual es trobarien a la parada. D’aquesta manera, els clients podran comptar amb els productes de proximitat i temporada de forma sostenible i sense cap mena de contacte.

COM FUNCIONA EL SERVEI D’ARMARIETS REFRIGERATS?

És un servei del tot gratuït que compta amb uns horaris de recollida: De 10 a 14 h, de 14 a 20 h o de 20 a 09:00. Des del Mercat 11 de setembre estem treballant amb tota la celeritat possible per poder implementar aquest útil servei a la web. En conseqüència, el funcionament en aquest moment és el següent:

  1. Fes la comanda a la nostra web escollint l’opció recollida a botiga.
  2. Escriu-nos per WhatsApp al telèfon 689 97 95 10 per informar-nos que voleu fer la recollida als armariets refrigerats.
  3. Recull la teva comanda mitjançant un codi QR

Des del Mercat 11 de Setembre us animem que comproveu l’eficàcia i qualitat d’aquest servei, així com que pugueu implementar una compra en línia segura de productes de proximitat de forma sostenible.

Si t’ha agradat aquest post sobre ”Armariets refrigerats, nou servei de recollida de la compra en línia” segurament t’interessarà…

Deja un comentario