6 raons per comprar als mercats municipals

La nostra història és tan àmplia com les nostres ganes de projectar-nos cap al futur. L’antic mercat i que precedeix l’actual, el nou i modern Mercat de Barberà del Vallès data de l’any 1980, i que a la vegada havia substituït l’anterior Mercat Municipal de Santa Maria que havia estat construït l’ any 1962.

En aquesta entrada us volem mostrar la importància dels mercats municipals, sobretot a dos nivells; pel comerç local i pels productes de proximitat. En aquest sentit, tenim una infinitat de particularitats, avantatges i beneficis que només podràs tenir als mercats municipals, i amb la més exquisida qualitat, al Mercat Barberà del Vallès.

 

PER QUÈ APOSTAR PELS MERCATS MUNICIPALS?

 

  1. Atenció personalitzada

Els mercats municipals tenen un valor afegit en comparació dels supermercats estàndard. El petit comerç té sempre un tracte preferencial, d’amabilitat i de grans consells envers els clients. Conèixer el producte fins al més mínim detall és una particularitat que suma qualitat a l’aliment i al venedor.

 

  1. La comunitat i el comerç

Els comerços locals aconsegueixen que la comunitat tingui més vida. Tenir a l’abast grans parades amb productes exquisits implica que els carrers s’omplin de gent per comprar, passejar i que la comunitat es reconegui.

 

  1. Activen l’economia local

A més d’aconseguir un vincle més estret entre la comunitat i els seus ciutadans, comprar als comerços locals provoca que els diners que pagues per la teva compra reverteixen en algú de la localitat, que segurament, els inverteixi en un altre local proper. Tots ens beneficiem de comprar als comerços locals, perquè si ho fem es genera un moviment d’economia circular que té beneficis directes a la comunitat.

 

  1. Productes de proximitat

Els mercats municipals tenen els millors productes de proximitat del mercat. Les parades s’omplen d’aliments de temporada, de cultius propers, que són frescos i aconsegueixen que els plats siguin tan bons com saludables. Als mercats trobaràs els millors aliments, els més singulars i amb més sabor.

 

  1. Articles exclusius

Els petits comerços solen tenir determinats productes més especialitzats que les grans superfícies. A més de ser de temporada, podem trobar aliments particulars amb recomanacions dels mateixos venedors.

 

  1. Sostenibilitat

Els mercats municipals, gràcies al comerç local i als productes de proximitat, aposten per aliments amb un impacte mediambiental molt menor. Els productes tenen un menor quilometratge i es fan servir menys plàstics en la seva elaboració i entrega. El comerç local és el futur, més enllà de la qualitat dels productes, per fer més petita la petjada ambiental en l’elaboració i venda de productes.

 

Si t’ha agradat aquest post sobre » 6 raons per comprar als mercats municipals» segurament t’interessarà…

Deja un comentario