2020, un any que passarà per sempre més a la història del nostre mercat a Barberà.

Cap de nosaltres ens imaginàvem l’efecte que aquest any 2020 acabaria tenint sobre les nostres vides. Certament, estem vivint una època que passarà a la història per la seva cruesa, crueltat i ferocitat. La nostra única sort no és poder viure-la sinó poder explicar-la.

No obstant això, en aquests mesos tan difícils hem pogut comprovar les coses que realment són importants per a cada un de nosaltres. I, és que, quan les llums de la ciutat s’apagaven al març, s’encenien altres a les cases amb l’esperança de reprendre la normalitat amb més ganes que mai.

El Mercat Barberà de Vallès va estar obert en els moments amb més incertesa com a servei d’aprovisionament bàsic. Respectant totes les mesures de salut, higiene i seguretat, adaptant-nos a el protocol establert perquè poguéssiu comptar amb el Mercat 11 de setembre amb totes les garanties possibles. Encara avui, les mesures són més que visibles, tot i que ja ens haguem acostumat a elles. El comerç local seguirà obert i aportant, els de sempre estaran on sempre perquè aquest Nadal els teus familiars puguin gaudir de la companyia i dels productes més sans i de millor qualitat.

PER LA FELICITAT D’UN 2021 IMPARABLE AL MERCAT DE BARBERÀ DEL VALLÉS

L’any passat per aquesta època estàvem de celebració, com en totes les festes nadalenques els somriures dels amics i familiars i els desitjos dels més petits inundaven les nostres cases. No obstant això, aquesta vegada hem d’acomiadar l’any en unes condicions que mai haguéssim volgut conèixer.

Des del Mercat Barberà de Vallès allotgem l’esperança que aquest any 2021 sigui el costat oposat de la cara que ens ha ofert el trist i inoblidable 2020. A la nostra mà no hi ha més que la confiança que respectant les mesures establertes canviarà l’escenari dantesc i de la sort de poder comptar amb vosaltres per a que el comerç local segueixi sent un emblema de la nostra ciutat.

Per a finalitzar l’any volem donar les gràcies a cada persona que va fer possible que el Mercat Barberà de Vallès pogués seguir funcionant quan el món es va aturar. També, des de cada parada i els seus cors que bateguen en ella, volem brindar per un 2021 radicalment oposat i que faci brillar amb més llum que mai a al Mercat 11 de setembre. Us estarem esperant, quan sigui possible, amb la major de les nostres abraçades. El Mercat 11 de setembre us desitja un bon sortida i entrada d’any, amb tot l’afecte i la sort perquè es compleixin tots i cadascun dels desitjos que guardeu en el vostre interior.

Si t’ha agradat aquest post sobre ” 2020, un any que passarà per sempre més a la història del nostre mercat a Barberà» segurament t’interessarà…

Deja un comentario